Om oss

A&R Carton är medlem i AR Packaging Group. A&R Packaging är en av Europas ledande företag inom förpackningssektorn med en omsättning på cirka 560 miljoner euro (pro forma 2015) och med 2 200 anställda i 17 fabriker i 9 olika länder. A&R Packaging grundades 2011. Koncernen skapar mervärde för kunderna genom ett brett produktutbud och god kunskap om förpackningar. Vi erbjuder kartongförpackningskoncept till ett stort utbud av konsumentmarknadssegment. Genom att titta på hela värdekedjan och vikten av förpackningars funktion och kommunikation, erbjuder vi lösningar som skapar värde för varumärket och utrymme för förbättring av verksamheten. Vårt huvudsakliga fokus ligger på att maximera affärsvärdet för våra kunders förpackningar.

Din partner för kraftfulla förpackningar

I årtionden har vi samarbetat med våra kunder för att hitta kraftfulla sätt att presentera och skydda deras produkter samt öka deras varumärke och försäljning. Med bokstavligt talat tusentals idéer och lösningar kan vi stärka ditt varumärke och attrahera nya kunder. Eftersom vi förstår vikten av produktens betydelse på hyllorna, prioriterar vi dina förpackningslösningar för att reproducera allt från neutrala produkter till lacker och prägling med mera. Vad du än behöver så erbjuder A&R Carton-förpackningslösningar kraft till dina produkter.

Lösningar

På A&R Carton har vi en stor produktportfölj som uppfyller alla aspekter för perfekt paketering. Vi erbjuder allt från vanliga kartonger till koppar, brickor, flerpack och verkligt innovativa förpackningslösningar.

Marknadssegment

A&R Carton har lång erfarenhet i att utveckla förpackningar och förpackningslösningar för företag inom flera olika marknadsområden. Vi förstår kraven från de olika målgrupperna och deras kunder. Vår goda kunskap och gedigna erfarenhet gör oss till den perfekta partnern.

Innovation höjer värdet på din produkt

A&R Cartons innovation är det som hjälper till att stärka din produkt, ditt varumärke och din verksamhet. Det kan betyda minskade kostnader för en förpackning som du redan producerar. Det kan betyda att föreslå kostnadseffektiva lösningar som inte kräver någon investering. Innovation kan också innebära en helt ny lösning som ger dig en förpackning med ett helt annat värde på marknaden. Och kan vi bevisa det? Ja, det kan vi.

AS A&R Carton
Företagsledare: Margus Üürike
Harku tee 47, 4390, Tabasalu

Tel +372 6 032 001
Fax +372 6 032 033

A&R CARTON