Estiko Plastar AS är en av de ledande tillverkarna av plastförpackningar i Baltikum, är marknadsledande i Estland och har en väsentlig marknadsandel i de andra baltiska länderna. Mer än 60 % av vår produktion exporteras till grannländerna och vi arbetar effektivt med att öka den exportprocenten.

Erfarenheten som vi skaffat oss under årens lopp, det konstanta förvärvet av information om den senaste utvecklingen på den globala förpackningsmarknaden och de fortsatta investeringarna i mänskliga resurser, teknik och produktforskning och utveckling gör oss till en professionell, flexibel och pålitlig partner, både på den inhemska och internationella marknaden.

Tack vare de moderna flexografiska tryckpressarna kan vi erbjuda mycket attraktiva och högkvalitativa lösningar tryckta i upp till åtta färger för förpackningar för många livsmedelsprodukter. Våra extrudrar med ett, tre eller fem lager gör det möjligt att tillverka LDPE-film som passar för olika produkt- och förpackningslinjer som används för livsmedels och andra industrier.

Företagsledare: Triin Anette Kaasik
Tehase 16 A 50107 Tartu

Tel :+372 7 308 340
Fax: +372 7 308 341

ESTIKO-PLASTAR