INTRESSERAD AV ATT TRYCKA EN BOK?

Greif är din pålitliga partner under hela tryck- och bindningsprocessen!

Med sina etablerade traditioner, sin strävan efter kvalitet och sitt utförande med uppdaterad utrustning, är Greif Ltd den ledande boktryckaren i Estland och kan erbjuda en fullständig cykel för tryck- och bindningstjänster. Medan vi är särskilt stolta över vår rationaliserade produktionspolicy, som inte har några säsongsmässiga prisskillnader och leveranstider, är kvalitet och kundnöjdhet också av yttersta vikt. Företagets kvalitetshanteringssystem är ISO 9001:2008-certifierat.

Vårt produktionsfokus ligger på att trycka och binda högkvalitativa böcker och broschyrer. Årligen binds här cirka två miljoner inbundna böcker, en miljon böcker med mjuka pärmar och ytterligare en miljon sadelhäftade broschyrer. Den nya produktionsbyggnaden som ligger i utkanten av Tartu är fullpackad med moderna alternativ och genomtänkt logistik. Den täcker cirka 8 000 m2 och ger jobb åt 80 personer vilket snabbar ordentligt på produktionen.

Besök oss för att se hur vi jobbar!

Vad gör vi?

Vi är flexibla och pålitliga, vi ger råd och förslag under hela tryckprocessen för att garantera det bästa möjliga resultatet och organiserar även transport vid behov.

Ställ frågor – vi hjälper till i att realisera dina idéer!

Vårt lager förvarar ett stort utbud av papper för att se till att alla hittar något som möter deras behov. Tack vare ett nära samarbete med några av Europas ledande tillverkare och leverantörer av papper kan vi erbjuda snabb bokproduktion.

Kombinationen av professionell rådgivning och modern teknik har bidragit till trogna kunder i Finland, Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna.

Företagsledare: Kalle Rannu
Lohkva, Luunja kommun,
62207, Tartu län

Tel: +372 58 343 087

GREIF