Heidelberg on kokonaisvaltainen toimittaja, joka tarjoaa perusteellista palvelua prepress-palvelusta kattavaan painamiseen ja jälkikäsittelyyn yhdessä tarvittavan perehdytyksen ja oheispalvelujen kanssa. Heidelberger Druckmaschinen Aktiengesellschaft (Heidelberg) on ollut jo useita vuosia eräs suurimpia painatuspalvelujen tarjoajia ja maailmanlaajuinen luotettava yhteistyökumppani.

Tarjoamme asiakkaillemme kaikkia palveluja yksilöllisiksi räätälöityinä auttaaksemme asiakkaitamme menestymään toimialallaan. Tarjoamme ensisijaisesti tehokasta ja luotettavaa valmistusta, taloudellisesti optimaalisia ratkaisuja sekä kaikkia tarvittavia materiaaleja.

Liiketoimintamallimme perustuu kolmeen perustekijään: laitteisiin, palveluun ja kulutustarvikkeisiin. Tuleva kasvumme perustuu näihin perustekijöihin jatkaessamme kehitystä teknologiapainotteisesta yrityksestä markkina- ja asiakaspainotteiseksi yritykseksi. Heidelbergin tavoitteena on lisätä konsernin palvelujen ja kulutustarvikkeiden myynnin osuutta yli 50 prosenttiin.

HEIDELBERG BALTIC FINLAND OÜ
Johtaja: Urmas Kadak
Tammsaare tee 118B, 12918 Tallinn

Puh: +372 616 1390

HEIDELBERG BALTIC FINLAND