Tekniska processer och utveckling

Idag använder vi de modernaste maskinerna i tryckindustrin, som gör att vi kan erbjuda ett mångfaldigt utbud av möjligheter för tryck och avslutande processer. Allt utförs på plats.

Vi tror att tryckbranschen handlar om ständig förbättring. Förbättring av tekniker, människor, och självfallet, maskiner.

Vi lägger lika stor möda i medarbetarnas utbildning som underhåll och utveckling med höga kvalitetskrav. Vi övervakar ständigt våra processer och vid behov genomför vi väsentliga förbättringar. Detta innebär att kvaliteten övervakas kontinuerligt under hela tillverkningsprocessen och varje medlem i vårt team gör sitt bästa för att bidra till tryck med hög standard.

Vi värdesätter vårt folk. Vi är ett familjeföretag med specialister som är passionerade över sitt jobb.

 

Människor, erfarenhet och hantverk

Vad är receptet för ett utmärkt tryckeri? Vi tänker att det är vårt folk. De är välutbildade specialister som utför sitt jobb på ett passionerat vis. För dem har vi skapat den bästa arbetsmiljön och arbetsvillkoren för att visa att de värderas och uppskattas. För att regelbundet förbättra våra resultat och hålla produkternas höga kvalitet, instruerar vi dagligen våra medarbetare, utbildar dem och utvecklar nya produkter och provar nya möjligheter tillsammans.

 

Miljön

Ett viktigt mål på K-Print är att alltid skydda miljön. Vi lägger stor möda på att dagligen återvinna så mycket produktionsavfall som möjligt. Det innebär att vi idag återvinner ca 90 % av vårt produktionsavfall: papper, tryckplåtar, plast och förpackningar återvinns och reproduceras. Men att vara ett miljövänligt produktionsföretag betyder inte bara att återvinna; det innebär också att minimera energiförbrukningen. Därför återvinns all värme som produceras under produktionsprocesserna genom ventilationssystemet. Vi kan med stolthet säga att det är på grund av våra tryckbeställningar som våra faciliteter är varma.

Våra kunder kan alltid välja miljövänliga lösningar och inkludera FSC® och PEFC med sina tryckbeställningar.

Företagsledare: Rait Rebane
K-Print OÜ
Värvi 7, Tallinn 10621

Tel: +372 6 272 570

K-PRINT