Tekniikka ja kehitys

Käytämme nykyään painoalan uusimpia koneita ja laitteita, joten pystymme tarjoamaan kattavan valikoiman erilaisia painamiseen ja jälkikäsittelyyn liittyviä palveluja. Kaikki tehdään samassa talossa.

Uskomme, että painoalalla on kehityttävä jatkuvasti. Tekniikoiden, työntekijöiden ja tietysti myös koneiden on kehityttävä jatkuvasti.

Panostamme yhtäläisesti työntekijöidemme koulutukseen ja erittäin korkeiden laatuvaatimusten kehittämiseen. Valvomme ja seuraamme prosesseja jatkuvasti ja teemme myös tarpeelliset muutokset. Valvomme tuotantomme laatua keskeytyksettä koko valmistuksen ajan, ja kaikki työntekijämme tekevät parhaansa varmistaakseen laadullisesti korkeimman mahdollisen lopputuloksen.

Arvostamme työntekijöitämme. K-Print OÜ on perheyritys, jossa alan asiantuntijat työskentelevät koko sydämellään.

Henkilöstö, kokemus ja taito

Mistä hyvä painotalo on tehty? Hyvistä työntekijöistä. Työntekijämme ovat koulutettuja painoalan ammattilaisia, jotka tekevät tätä työtä koko sydämellään. Olemme tehneet työympäristöstä parhaan mahdollisen sekä luoneet työskentelyolosuhteet, joita työntekijämme arvostavat. Työntekijöitä ohjeistetaan ja koulutetaan jatkuvasti, jotta pystyisimme parantamaan lopputulosta ja varmistamaan tuotteidemme erittäin korkean laadun. Kehitämme myös uusia tuotteita ja testaamme erilaisia valmistusmenetelmiä yhdessä henkilöstön kanssa. 

Ympäristö

Ympäristön suojeleminen on ensiarvoisen tärkeää K-Printille. Pyrimme kierrättämään valmistuksen yhteydessä päivittäin muodostuvan jätteen mahdollisimman perusteellisesti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kierrätämme ja uudelleen käytämme noin 90 % kaikesta tuotannon yhteydessä kertyneestä jätteestä, kuten paperin, painolevyt, muovin ja pakkaukset. Ympäristöystävällisyys ei tarkoita meille kuitenkaan pelkkää kierrättämistä, vaan se käsittää myös energiankulutuksen minimoinnin. Tästä syystä myös valmistuksen yhteydessä muodostuva lämpö kerätään talteen. Voimmekin sanoa, että tilauksesi lämmittää tuotantotilamme.

Asiakkaamme voivat aina valita ympäristöystävälliset vaihtoehdot, ja painetuilla tuotteilla on FSC®- ja PEFC-todistukset.

Johtaja: Rein Rebane
K-Print OÜ
Värvi 7, Tallinn 10621

Puh: +372 6 272 570

K-PRINT