Kroonpress (perustettu 1990) on osa Eesti Meedia Group -konsernia ja Baltian johtava offset-paino. Vuosittainen liikevaihto on yli 35 miljoonaa euroa. Asiakkaita on kaikkialla Euroopassa, joskin toiminta painottuu ensisijaisesti Pohjoismaihin ja Baltiaan.

Kroonpress on erikoistunut aikakauslehtien, luetteloiden, sanomalehtien sekä muiden isokokoisten mainostuotteiden painamiseen. Tarjoamme kaikkia painopalveluja painatuksen valmistelusta ja jälkikäsittelystä painamiseen, viimeistelyyn sekä kuljetuksiin – meillä on käytössämme uusimmat heatset- ja coldset-painokoneet, ja painatuksen tekevät erittäin ammattitaitoiset ja pätevät työntekijät.

Tuotevalikoimaamme kuuluu yli 60 aikakauslehteä sellaisilta pohjoismaisilta mediataloilta kuin Egmont, Bonnier, Aftonbladet, Aftenposten, Aller Media jne. Vastaamme myös yli 20 sanomalehden painatuksesta, muun muassa Viron suurimpien päivälehtien, Postimees- ja Õhtulehtlehtien painamisesta. Kroonpress on johtava suorapostitusmateriaalien ja luetteloiden painaja, ja teemme myös yhteistyötä mainostoimistojen ja palveluntarjoajien kanssa kaikkialta Euroopasta. Laatu ja vastuullisuus Kroonpress on johtava kestävän toiminnan innovoija. Tuotantolaitoksemme käyttävät ainoastaan uusiutuvista energianlähteistä peräisin olevaa sähköä, ja tilat lämmitetään sisäilmasta talteen otetulla lämmöllä. Lisäksi keräämme sadevettä, jota käytämme tuotannossa. Kaikille tehdyille toimeksiannoille voidaan antaa ainutlaatuinen hiilijalanjälkiluokitus, eli Greenline Print -merkki, joka kertoo painetun tuotteen elinkaaren kasvihuonepäästöt joko etikettiin tulostettuna tai verkosta katsottavissa olevana kaaviona (katso greenlineprint.com).

Kroonpressillä on ISO 9001-, ISO 14001- ja OHSAS 18001 -sertifioinnit, raaka-aineiden vastuullisuuden todistavat FSC- ja PEFC-metsäsertifoinnit ja Pohjoismaiden ympäristömerkki sekä EU-ympäristömerkki.

Kroonpress on toimialueensa ammattitaitoisin yhteistyökumppani erittäin laadukkaiden ja suurien painatusmäärien painamiseen.

KROONPRESS AS
Johtaja: Andres Kull
Tähe 133, 52013 Tartu

Puh: +372 7 305 100
Fax: +372 7 305 101

KROONPRESS