Om

Kroonpress (upprättat 1990), en del av Eesti Meedia Group, är den ledande anläggningen för offsettryck i Baltikum. Med en årlig omsättning på 35 miljoner euro, är vår kundbas europeisk, med tyngdpunkt på Skandinavien och Baltikum.

Vi är specialiserade i produktion av tidskrifter, kataloger, tidningar och andra reklamprodukter med stora volymer. Vi erbjuder ett komplett utbud av trycktjänster från förtryck och reproduktion till tryck, ytbehandling och leverans, med hjälp av moderna uppsättningar av varma och kalla pressar som drivs av mycket skickliga yrkesmän.

Vår portfölj innehåller mer än 60 vanliga tidskrifter från skandinaviska förlag som Egmont, Bonnier, Aftonbladet, Aftenposten, Aller Media, etc, och över 20 tidningar, inklusive Estlands största dagliga tidningar, Postimees och Õhtuleht. Dessutom är vi en stor producent av direktreklam och kataloger som arbetar tillsammans med reklambyråer och trycktjänsteleverantörer från hela Europa.

Kvalitet och skyldighet

Kroonpress är en ledande innovatör för hållbarhet. Tryckeriet använder 100 % förnybar el som värms med överskottsvärme och samlar allt regnvatten och använder det i produktionen. Alla våra tryckta beställningar kan utfärdas med ett unikt graderat fotavtryck för koldioxidutsläpp – Greenline Print-etikett – som beräknar utsläppen av växthusgaser för att producera en tryckt produkt, presenterade i form av en utskriftsetikett och online-infografik (se greenlineprint.com).

Företaget är certifierat med ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001 hanteringsstandarder, de ansvariga skogsspårbarhetsstandarder FSC och PEFC och Nordic Ecolabel samt EU Ecolabel.

Kroonpress är din mest professionella partner för högkvalitativa tryck med stora volymer i regionen.

KROONPRESS AS
Företagsledare: Andres Kull
Tähe 133, 52013 Tartu

Tel: +372 7 305 100
Fax: +372 7 305 101

KROONPRESS