Canon_HP_Overall cropped

Overall on monipuolisten tulostuspalvelujen, digitaalisten arkistointipalvelujen sekä kuvannusratkaisujen toimittamiseen erikoistunut yritys. Missionamme on tukea asiakasta liiketoiminnalle asetettujen tavoitteiden sekä yksilöllisten tavoitteiden saavuttamisessa tarjoamalla yhdisteltyjä palveluja, jotka auttavat asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa.

Uskomme, että teknologia helpottaa arkea. Laite on kuitenkin pelkkä työkalu, jonka todellinen arvo toteutuu silloin, kun se integroidaan osaavasti osaksi työskentelyä. Overall haluaa olla asiakkaiden tarpeisiin keskittyvä yritys, joka pystyy luomaan tällaista lisäarvoa. Työntekijämme osaavat esittää oikeat kysymykset ja ehdottaa sopivimpia ratkaisuja.

Yhdistämällä asiakkaan odotuksia koskevat tietomme olemassa olevaan laitteistoon, ohjelmistoihin ja ammattitaitoiseen palveluun pystymme luomaan merkittävää lisäarvoa pk-yrityksille, suuryrityksille sekä painoteollisuusmarkkinoille hallinnoimalla ja automatisoimalla asiakirjavirran.

Ammattitaitoisen palvelun tarjoaminen on kehitysstrategiamme ytimessä ja sisältää muun muassa seuraavaa:

  • Tulostuksen, kirjanpidon ja infrastruktuurin hallinnointi
  • Digitaalinen arkistointi ja asiakirjahallinto
  • Ammattitaitoiset tulostus- ja värinhallintaratkaisut

Overalilla on yli 20 huolella valittua yhteistyökumppania. Tärkein yhteistyökumppanimme on Canon, ja yhteistyömme juuret ulottuvat vuoteen 1990. Jaamme samat arvot, joita ovat laatu, innovaatio ja vakaus. Zeutschelin, EFIn, Colortracin, GretagMacbethin ja Spielbergin tuotteet ovat myös tärkeässä asemassa ammattitaitoisten tulostus- ja arkistointipalvelujen tarjoamisessa. Overall tarjoaa takuu- ja huoltopalvelua myös HewlettPackardin, 3M:n ja Océn laitteille.

Overall perustettiin vuonna 1990, ja se on kasvanut yli 5 miljoonan euron vuosittaisen liikevaihdon yritykseksi, jonka palveluksessa työskentelee 65 työntekijää. Overallilla on ollut kansainvälinen ISO 9001:2000 -laatusertifiointi kesäkuusta 2006 lähtien. Pääkonttorimme sijaitsee Tallinnassa, ja meillä on viisi alueellista myynti- ja huoltokeskusta Viron suurimmissa kaupungeissa sekä laajin toimistolaitteiden huoltoverkosto Virossa.

OVERALL EESTI AS
Johtaja: Tõnis Haamer
Lootsi 11, 10151, Tallinn

Puh: +372 6300500

OVERALL EESTI