Canon_HP_Overall cropped

Overall är ett serviceföretag som fokuserar på att erbjuda och utveckla mångsidig produktion, digital arkivering och bildlösningar. Vårt mål är att stödja våra kunders strävan i att förverkliga sina verksamhets- och personliga mål genom att erbjuda dem kombinerade tjänster som hjälper dem att uppnå sina affärsmål.

Vi tror på att ny teknik gör livet enklare. En apparat är dock bara ett verktyg vars verkliga värde bara syns när det är skickligt integrerat i arbetsprocessen. I allmänhet strävar vi efter att vara ett företag som drivs av kunders behov för att skapa värde. Vi anställer experter som ställer de nödvändiga frågorna och föreslår de lämpligaste lösningar.

Genom att kombinera vår kunskap om kundernas förväntningar med befintlig maskinvara, programvara och konsulttjänster har vi möjligheten att erbjuda ett betydande mervärde för små, medelstora och stora företag och den professionella tryckmarknaden både genom att hantera och automatisera dokumentarbetsflödet.

I vår utvecklingsstrategi har gjort professionell service till den viktigaste prioriteten, inklusive:

  • Tryckredovisning och infrastrukturhantering
  • Digital arkivering och dokumenthantering
  • Lösningar för professionellt tryck och färghantering

Totalt har vi mer än 20 noggrant utvalda produktpartners. Vår huvudpartner är Canon, som vi har samarbetat med sedan 1990. Vi har liknande värderingar, som omfattar kvalitet, innovation och stabilitet. Produkter för Zeutschel, EFI, Colortrac, GretagMacbeth och Spielberg har också en viktig roll för våra lösningar för professionella tryck och arkivering. Overalls servicenätverk erbjuder också garanti- och underhållsservice för HewlettPackard, 3M och Océ-enheter.

Overall grundades 1990 och har växt till ett företag med en årlig omsättning på 5 miljoner euro och 65 anställda. Sedan 2006 har Overall Eesti haft kvalitetscertifikatet ISO 9001:2000. Utöver vårt huvudkontor i Tallinn har vi fem regionala försäljnings- och servicekontor i viktiga städer och det bredaste servicenätverket för kontorsutrustning i Estland.

OVERALL EESTI AS
Företagsledare: Tõnis Haamer
Lootsi 11, 10151, Tallinn

Tel: +372 6300500

OVERALL EESTI