KIRJOJEN YSTÄVÄT EIVÄT OLE KOSKAAN YKSIN

Pakett AS on painanut laadukkaita kirjoja ja vihkoja jo miltei 25 vuotta. Painamme pehmeä- ja kovakantiset kirjat sekä vaativampaa jälkikäsittelyä sekä enemmän käsityötä edellyttäviä vaiheita tarvitsevat painotuotteet. Painatuksen ja sidonnan lisäksi suunnittelemme, taitamme ja muokkaamme erilaisia julkaisuja.

Painotalossamme työskentelee 22 työntekijää, ja vuotuinen liikevaihtomme on miltei miljoona euroa. Palvelujamme käyttää yli 100 kustantajaa Virossa ja Pohjoismaissa. Tuotannostamme noin 30 % menee vientiin.

Kovakantiset kirjat

Valmistamme pääasiassa painettuja ja laminoituja, paperista tehtyjä kovakantisia kirjoja. Käytämme myös kohdelakkausta, foliopainatusta jne. Kovakantiset kirjat voidaan päällystää myös kankaalla tai keinotekoisilla materiaaleilla. Meiltä saa myös sidonnat, joissa kannet tehdään kahdesta eri materiaalista.

Liimasidonnat ja esitteiden

Softcover-liimasidonnat voidaan tehdä joko nitomalla blokit toisiinsa tai liimaamalla ne yhteen. Kestävyyttä voidaan parantaa kääntämällä reunat sisään tai käyttämällä irtokansia. Liimasidonnan ohella teemme satulasidontoja ja kierrevihkoja.

Toimitamme mielellämme myös pienempiä tilausmääriä!

Räätälöidyt ratkaisut

Huolella tehdyille tuotteille tarvitaan myös kauniit ja edustavat pakkaukset. Olemme toimittaneet useita räätälöityä kirjoja sekä valmistaneet kirjoja myös yhdistelemällä useampia materiaaleja tosiinsa sekä käyttämällä erikoisia jälkikäsittelyjä ja harvinaisempia sidontoja.

Johtaja: Sven-Erik Moorlat
Laki 17, 12915 Tallinn

Puh: +372 65 63 639; +372 65 63 599
Fax: +372 65 05 590

PAKETT