Papyrus är en ledande leverantör till den europeiska tryckindustrin och en ambassadör för papprets roll inom kommunikation. Huvuderbjudandet består av ett omfattande sortiment av bestruket och obestruket papper för professionella skrivare. Papyrus erbjuder dessutom ett stort utbud av specialpapper, grafiska tavlor och papper för digitaltryck. Dessutom är Papyrus en stor europeisk distributör av kontorspapper och erbjuder kunderna ett komplett utbud av kuvert och kopieringspapper som täcker alla utskriftskrav och kopieringsbehov.

Med en lång historia på marknaderna där företaget är verksamt, har Papyrus ovärderlig erfarenhet och en unik förståelse för industrierna de är involverade i och vad det innebär att vara ett modernt serviceföretag. På grund av detta är Papyrus i en starkare position att hjälpa kunder att förverkliga nya möjligheter i en alltmer konkurrensdriven miljö.

Papyrus e-Shop erbjuder en 24/7/365 e-service

Papyrus stödjer sina kunder, så att de kan tillföra värde till sina egna företag genom en dynamisk, europeiska verksamhet som levererar grafiska papper, teknisk kunskap och service.

Företagsledare: Ivar Reisberg
Sõpruse pst 145, 13417 Tallinn

Tel: +372 6 788 670

PAPYRUS