Papyrus on johtava eurooppalaisen painoteollisuuden toimittaja ja paperin viestinnässä käyttämisen puolestapuhuja. Tarjoamme erittäin laajan valikoiman erilaisia päällystettyjä ja päällystämättömiä papereita ammattikäyttöön. Papyrukselta löytyy erinomainen valikoima erikoispapereita, graafisia pahveja ja digitaaliseen painantaan sopivia paperilaatuja. Papyrus on myös huomattava tulostus- ja kopiopapereiden jälleenmyyjä Euroopassa. Se tarjoaa asiakkailleen täydellisen valikoiman erilaisia kirjekuoria ja kopiopapereita kaikkiin tulostus- ja kopiointitarpeisiin.

Papyruksella on pitkä kokemus markkinoista, joilla se toimii, joten yrityksellä on runsaasti kokemusta sekä perusteellinen käsitys palvelemistaan toimialoista sekä siitä, mitä nykyaikaiselta palveluyritykseltä odotetaan. Niinpä Papyruksella on hyvät asemat auttaa asiakkaitaan toteuttamaan uusia ideoita jatkuvasti kiristyvässä kilpailussa.

Papyruksen verkkokaupasta voi tilata tuotteita 24/7/365

Papyrus auttaa asiakkaitaan luomaan lisäarvoa yrityksilleen dynaamisella, koko Euroopan kattavalla graafisten papereiden, teknisen tietotaidon sekä palvelun kattavalla palvelutarjonnallaan.

Johtaja: Ivar Reisberg
Sõpruse pst 145, 13417 Tallinn

Puh: +372 6 788 670

PAPYRUS