Print24

Print24 är ett företag vars främsta syfte är att vara en samarbetspartner som erbjuder korrekta, lämpliga och snabba lösningar för sina kunder. Skapande genom en pålitlig, långsiktig och vänlig kommunikationsrelation är ett av våra viktigaste mål eftersom det är det enda sättet som vi kan lära oss om kundernas behov och underlätta att uppfylla deras marknadsmål.

Vi fokuserar på digitaltryck för media inomhus och utomhus. Vårt produktsortiment omfattar mer än 30 material, inklusive olika papper, PVC-tyger, vinylmaterial, flaggtyger, digitex-tyger, etc. Vi är alltid redo att hitta det lämpligaste materialet för kunden. När vi trycker använder vi lösningsmedel samt UV-teknik, vilket utökar kundens val ännu mer.

Under genomförandet av vårt arbete använder vi digitala tryckpressar från HP, Seiko, Vutek, Mimaki och Mutoh, som globalt är erkända för sin tryckkvalitet och tillförlitlighet.

För att utvärdera kvalitet, tillförlitlighet, ett öppet sinne och innovation, har vår personal genomgått ett unikt utbildningsprogram för tryckpressarna, tillverkningsfabrikerna och utbildningscentrum.

All vår personal är dedikerad till sitt arbete genom att skapa hållbara lösningar.

Företagsledare: Jaanus Muts
Laki 12, 10621 Tallinn

Tel: +372 664 6800
Fax: +372 664 6801

PRINT24