Print24

Print24 on yritys, jonka tärkein tavoite on tarjota asiakkailleen virheettömiä, toiveita vastaavia ja nopeita toimituksia. Luottamukseen perustuvien, pitkäaikaisten ja ystävällisessä hengessä sujuvaa yhteydenpitoa painottavien asiakassuhteiden kehittäminen on eräs tärkeimpiä tavoitteitamme, sillä se on ainoa tapa ymmärtää asiakkaan tarpeet ja saavuttaa asiakkaan markkinoinnille asettamat tavoitteet.

Keskitymme ulkona ja sisätiloissa käytettävien mainosten digitaaliseen painantaan. Tuotevalikoimastamme löytyy yli 30 erilaista materiaalia, kuten erilaisia paperilaatuja, pvc-papereita, vinyylimateriaaleja, lippukankaita, digitex-kankaita jne. Pyrimme aina valitsemaan sopivimman materiaalien jokaista toimeksiantoa varten. Käytämme painamiseen liuottimia sekä uv-teknologiaa, jotta asiakkaamme voisivat valita sopivan toteutuksen mahdollisimman laajasta valikoimasta.

Käytämme HP:n, Seikon, Vutekin, Mimakin ja Mutohin painokoneita, jotka tunnetaan maailmanlaajuisesti painolaadustaan sekä toimintavarmuudestaan..

Panostamme laatuun, rehellisyyteen ja avoimuuteen sekä innovaatioon, joten henkilöstömme on osallistunut painokoneiden valmistajien tuotantolaitoksissa ja koulutuskeskuksissa järjestämiin erilaisiin koulutuksiin.

Työntekijämme ovat työlleen omistautuneita alan ammattilasia, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja asiakkaidemme käyttöön.

Johtaja: Jaanus Muts
Laki 12, 10621 Tallinn

Puh: +372 664 6800
Fax: +372 664 6801

PRINT24